Stodůlecký pohár

29.03.2010 15:30

Čas letí, jaro je tady (snad už i co se počasí týká) a my pomalu vpluly do závodní sezony jednotlivkyň. Po prvních závodech v Jablonci naše děvčeta závodila na domácí půdě v rámci již 4. ročníku Stodůleckého poháru. Konkurence se letos opět o něco rozrostla, prvně jsme u nás přivítaly oddíl až z Břeclavi. Pro mnohá naše děvčata (a nejen ta nejmladší) byl tento závod vůbec prvním v jejich gymnastické karieře. Ne všem se dařilo. I ostřílené závodnice dělaly hrubé chyby. Naopak některé závodnice naprosto překvapily svým výkonem. Těžko hodnotit závod na domácí půdě, těžko hodnotit výkony domácích závodnic, natož z ostatních oddílů.

Po pořadatelské stránce se závod vydařil takřka na výbornou. Měl spád, žádné závažné problémy se nevyskytly a když ano, tak se je podařilo rychle odstranit. Nezbývá než věřit, že se všem zúčastněným u nás líbilo a že za rok se tu znovu sejdeme v tak početné konkurenci. 

Na závěr bychom rády poděkovaly všem rodičům, kteří přispěli k organizaci a hladkému průběhu závodu. Bez jejich pomoci (ať už se jedná o občerstvení, dárky pro děti, aktivní spolupráci během závodu či jakoukoli podporu) by Stodůlecký pohár nebyl tak pěkně strávenou sobotou ve sportovním duchu. Vážení rodiče a přátelé, děkujeme!  

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

uhelky@gmail.com

Vytvořeno službou Webnode