Soustředění Praha

26.07.2021 22:59

Vážení rodiče, milé gymnastky,

blíží se termín našeho pražského soustředění (2. – 6. 8. 2021), tak mi dovolte, abychom Vás stručně informovali o důležitých záležitostech týkajících se této sportovní akce.

Jak jste měli v uvedeno v pokynech už před prázdninami, začínáme každý den v 8,30 a končíme 16, 30

Sejdeme se tedy vždy v 8,15 u zadního vchodu a na stejném místě Vám děti zase vrátíme. Obědy budeme mít zajištěné v nedaleké restauraci „Maják“. Svačinky dejte dětem s sebou, mezi tréninky budou mít pauzy, aby se mohly občerstvit :-), pitný režim bude zajištěn.

 

Divadelní představení

Program soustředění máme velmi nabitý, kromě tréninků, během dne jsme zorganizovali pro děti i pro rodiče společnou návštěvu divadelního představení ve středu večer (4. 8.) v Anežském klášteře.

Představení je od 20 h a trvá cca 70 min. Všichni, kdo jste si objednali lístky budete mít příslušný počet rezervovaný u vchodu do Anežského kláštera na jméno Šárky Panské. Pořadatelé jen prosí o platbu v hotovosti! 

 

Olympijský festival

5.8. ve čtvrtek se v rámci soustředění zúčastníme Olympijského festivalu ve Stromovce, kam jsme dostali pozvání, abychom prezentovali MG jako součást projektu ČSMG.

Ročníky nar. 2011 a ml. budou dopoledne trénovat v ZŠ Kuncova a po obědě se přesunou s trenérkami do Stromovky, kde se mezi 15–17 h děti zapojí do „olympijského“ dění na festivalu.

Ročníky 2010 a st. budou už od rána (8,30) celý den trénovat v hale ve Stromovce. Oběd budou mít zajištěný přímo na místě stejně jako pitný režim. Svačiny, jak jsou děti zvyklé, s sebou.

Na festival by bylo dobré mít oddílové oblečení, trička, legíny, mikiny, případně trikoty na vystoupení. Kdo nemá pokusíme se zajistit.

V rámci tréninku bychom měli návštěvníkům festivalu předvést

- Ukázky tréninků moderní gymnastiky

 -Ukázky manipulace s jednotlivým náčiním

- Ukázky závodních sestav

- Interakci s návštěvníky festivalu formou vyzkoušení si některých prvků nebo manipulací s náčiním, zábavné a soutěžní hry s využitím náčiní apod.

- Nacvičený Flash mob (taneček) každou hodinu

Mezi 15-17 h bychom rádi předvedli ukázky sestav (pokud se nám podaří během krátké doby sestavy připravit do ukázky schopné podoby :-)). Po 17 h si děti bude možné vyzvednout buď přímo na místě nebo je trenérky přivezou na metro „Luka“ cca v 17, 45.

Vzhledem k různorodému programu a stále komplikované epidemiologické situaci připojuji informace ohledně požadavků na příslušné nutné dokumenty.

Na soustředění je nutné mít:

- Potvrzení o provedeném testu (doporučujeme PCR, abychom se nemuseli testovat ve čtvrtek znovu), kdyby někdo nestíhal, je možné děti otestovat i ve Stromovce

- Potvrzení rodičů o bezinfekčnosti dítěte

- Souhlas rodičů s ošetřením

 

Těšíme se na děti a na všechny aktivity, které nás čekají.

 

Vaše trenérky Šárka, Martina, Helča a Terezka

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

uhelky@gmail.com

Vytvořeno službou Webnode