První úspěchy

01.04.2015 20:24

Sezona již začala a první závodní zkušenosti již jsou za námi. Prvním testem pro naše závodnice byla účast na pohárovém závodě v Jablonci nad Nisou, kde o pouhou destinku unikla Elišce Benešové bronzová medaile v I. kategorii ZPMG, ve II.kategorii ovšem již neunikla Elišce Polákové a hned kov nejcennější si s velkým náskokem vysoutěžila Lenka Barešová.

Po dlouhé době jsme šest našich děvčat posunuly do vyšší kategorie - KPMG, kde na rozdíl od ZPMG nemají dvě povinné sestavy, ale jen jednu povinnou a jednu volnou. V II.kategoii naše tři statečné bojovnice dopadly nad očekávání dobře. Klárka Lovíšková se umístila pátá, Verča Nová čtvrtá a vítězkou kategorie se stala Agátka Štrossová! Naše "jedničky" (závodnice I.kat.KPMG) se ještě moc nepopasovaly s technikami náčiní jak kuželů, které poněkud padaly ani stuhy, která se jim příliš až příliš motala. Nicméně zkušenost k nezaplacení a další motivace pro práci v tréninku.

Hned následující neděli se zúčastnily snad všechny naše závodnice našeho již devátého ročníku Stodůleckého poháru u nás v domácích podmínkách. Pozvání přijaly již tradičně spřátelené oddíly z Vodních staveb, Mariánských Lázní a Vysokého nad Jizerou. Závodu se zúčastnilo přes 100 děvčat ve všech katčegoriích základního i kombinovaného programu. Výsledky najdete zde.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

uhelky@gmail.com

Vytvořeno službou Webnode