PROSÍM ČTĚTE - NOVÁ PRAVIDLA PRO VSTUP DO ŠKOLY

05.09.2013 21:20

Milé gymnastky a rodiče,

s novým školním rokem pro nás začala nová sezona a především nová pravidla pro vstup do ZŠ Kuncova. Prosím věnujte následujícím řádkům pozornost.

Od září, tzn. s okamžitou účinností je NAPROSTÝ ZÁKAZ pohybu RODIČŮ v ZŠ Kuncova.

Malé gymnastky se vždy sejdou před začátkem tréninku, tj. v 14:55 u hlavního vstupu školy - u šaten. Tam si všechny děti převezme trenérka a všechny zároveň odvede do tělocvičny. Rodiče poté co dítě předají musí okamžitě školu opustit. Po konci tréninku (dle zařazení do skupin - info u trenérek) budou opět všechny děti společně odvedeny k ZADNÍMU VCHODU ZŠ a předány zpět rodičům. Pokud budou mít rodiče jakékoli dotazy na trenérky, lze je vyřizovat pouze před nebo po tréninku, nebo telefonicky. Pro rodiče platí absolutní zákaz vstupu do prostor školy.

Děvčata trénující od 16:30 budou mít sraz u zadního vchodu ZŠ V 16:15, kde je opět vyzvedne trenérka a společně všechny odvede do šaten (přezuté!). Pro děti platí, že se ve škole nesmí pohybovat samy, bez doprovodu trenérek. Po skončení tréninku budou školu opět opouštět společně s doprovodem trenérky.

Vzhledem k výše uvedenému je více než žádoucí aby všichni dodržovali časy příchodů a vyzvedávání dětí. Každé dítě musí školou projít vždy jen se svou trenérkou, nikdy ne s rodiči, kteří do školy nesmí. Proto v případě pozdního příchodu je nutné zavolat trenérce a vyžádat si doprovod, což jak sami uznáte, není žádoucí. Stejně tak prosím především děti, které chodí odpoledne aby počítaly vždy s celým tréninkem. Nebude možné tělocvičnu opouštět dříve, neboť opět musí mít dítě doprovod. 

Prosíme všechny rodiče, gymnastky a příznivce aby dodržovali tato pravidla. Jakkoli nás to netěší a přináší pro nás spoustu komplikací, musíme se výše uvedeným řídit. Pokud se prokáže nedodržování některých výše uvedených pravidel, ZŠ Kuncova s námi ukončí více jak dvacetiletou spolupráci, což bychom opravdu nerady. Pravidla jsou to přísná, ale mějte na paměti, že jde především o bezpečnost Vašich dětí.

Předem děkujeme za pochopení

Trenérský tým

SK MG Stodůlky Praha

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

uhelky@gmail.com

Vytvořeno službou Webnode