ORGANIZACE MČR 2.6.

22.05.2018 11:52

Dovolujeme si zde vypsat, co od dobrovolníků k organizaci MČR potřebujeme. Celkem potřebujeme min. 12 dobrovolníků. Samozřejmě se lze v průběhu dne na funkcích vystřídat. Přednostně počítáme s rodiči dětí ze ZP! OBSAZENÉ POZICE BUDU JMENOVITĚ DOPLŇOVAT

1) OVOCE A ZELENINA PRO DĚTI - nákup ovoce, následné nakrájení ovoce (na místě v kuchyňce) a odnesení ovoce dětem do haly. Ovoce se bude nosit postupně, aby zbylo i pro odpolední závodnice. Závodnic bude celkem cca 120. Přibližné množství - 5kg jablek, 3kg mrkve, 10 okurek, 10 kedluben, případně co se sežene v akcích. Rozpočet cca 500 kč, potřebujeme účtenku z nákupu (na základě toho bude proplaceno). Ideálně donést i vlastní 2 tácy, na kterých se bude servírovat.

2) OVOCE PRO ROZHODČÍ - nákup a příprava ovoce a zeleniny pro rozhodčí do haly i na poradu - do haly cca 12 talířků, na pordu cca 5. Např. jahody, hroznové víno, jablka a pod. Rozpočet cca 500 kč, potřebujeme účtenku z nákupu (na základě toho bude proplaceno)

3+4) SLANÉ POMAZÁNKY + NÁKUP PEČIVA - domácí výroba pomazánek a následné dotvoření jednohubek pro rozhodčí na stolečky a na ranní poradu. Cca na 30 rohlíků. 

5+6) SLADKÉ BUCHTY - napečení a donesení sladkého pečení - minidezerty, bábovky, koláče a pod.

7+8) SLANÉ PEČIVO - napečení a donesení slaného pečiva - minipizzy, šneky a pod.

9) OBĚD PRO ROZHODČÍ - zařízení oběda pro rozhodčí a funkcionáře - cca 20 lidí  - poptána paní Benešová

10+11) OBSLUHA ROZHODČÍCH BĚHEM ZÁVODU A NA PORADĚ - Jedná se o vaření kávy, čaje, během porady i během závodu (odnos do haly), zásobování stolků rozhodčích občerstvením (vždy o pauze mezi kategeriemi).

12) PRODEJ STARTOVNÍCH LISTIN A HLÍDÁNÍ KASIČKY NA DOBROVOLNÉ VSTUPNÉ - u vstupu na tibunu - po celý den, lze se vystřídat

13) "VYHAZOVAČ"  u dveří - kontrola u vstupu do haly - vstup do haly budou mít pouze závodnice, rozhočí a trenérky s oficiálními visačkami!

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

uhelky@gmail.com

Vytvořeno službou Webnode