ONLINE TRÉNINKY

11.10.2020 19:42

Milé gymnastky, milí rodiče,

Opět jsme se dostali do situace, kdy máme zavřené tělocvičny, vzhledem k počasí není příliš reálné trénovat venku a navíc zřejmě ani to brzy nebude možné. Nicméně, všichni víme, že pohyb je zdravý, potřebný a především také zlepšuje náladu, což všichni v těchto časech potřebujeme. A protože věříme, že se vrátíme i do závodního procesu, není čas na velké zahálení. Na jaře jsme si vyzkoušely, že komunikace přes sociální sítě může fungovat, děvčata plnila různé výzvy a posílala videa a fotky. Tento systém byl hodně založený na samostatné domácí práci.

Nyní jsme vymyslely koncept tréninků malinko jiný, a to takový, že budeme dávat na naše oddílové stránky různá tréninková videa, dle kterých děvčata budou doma trénovat a k tomu doplňkové úkoly. Čas na cvičení by měl být stejný jako byly pravidelné tréninky, tzn. Po+St+Pá cca 1-1,5 hodiny. Videa ke cvičení budeme zvěřejňovat vždy předchozí den večer. (tzn. na pondělí trénink budou v neděli večer). Jsme přesvědčené, že ta děvčata, která budou poctivě cvičit dle videí, mohou se za dobu karanténních opatření zlepšit i více, než v tělocvičně, jelikož nebudou mít s kým povídat a rozptylovat se :-)

Teď už organizačně – soubory tréninkových videí budou na webu v sekci oddílové info, bude se vždy jednat o několik odkazů na videa. K danému tréninku je třeba videa pouštět a dle nich cvičit postupně od prvního po poslední. Dopňkové úkoly budeme zřejmě dávat dle potřeby i na Instagram. Po každém odcvičeném tréninku prosíme o zpětnou vazbu formou krátké zprávy nebo foto na whatsapp Martiny – 606455598 (Nezapomínejte na podpis!). Budeme evidovat „docházku“ :-) a nejlepší a nejaktivnější opět odměníme.

Všem přejeme pevné zdraví, dobrou náladu a držme si palce, ať je vše brzy za námi a můžeme opět pokračovat v naší práci.

Vaše trenérky

 


 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

uhelky@gmail.com

Vytvořeno službou Webnode