Medailové úspěchy společných skladeb .... KONEČNĚ !

22.11.2009 16:51

 Po nepříliš podařeném přeboru Prahy, kde se žádná z našich "společek" nevyvarovala poměrně hrubých chyb, jsme si po svátečním odpočinku naordinovaly pořádné tréninkové porce a vyplatilo se! V sobotním závodě O vinohradského čerta se zadařilo. 

Závod byl velice zvláštně uspořádán zároveň ve dvou halách, což s sebou, krom organizačních starostí přineslo především pozitiva a to v tom, že závod velice rychle odsýpal, skladby se střídaly jak na běžícím pásu a my s potěšením ve 13:15 čekaly na vyhlášení. Ale popořadě.

Po drobné nervozitě předchozích dnů, zda se Natálka Heltová uzdraví a zda bolavý prstík Lenky Barešové přestane bolet a skladby budou moci vystupovat v plném složení se nám hned ráno ulevilo, když obě "marodky" dorazily. Trenérské síly Helči a Marti byly odveleny k rozhodčím stolkům a tak naše Cachity vedla k závodu odpoledne závodivší Kristýna Zemanová a role trenéreky skladby s obručemi se zdatně ujala sama Anička Machátová za podpory přítomných maminek. 

Cachitám se v malém sále zadařilo velice dobře odcvičit obě provedení a vybojovaly si tak stříbrnou medaili. Obruče zajely první provedení takřka bezchybně a nebýt chyb v házečkách v provedení druhém, mohly se poprat o příčky vyšší. Nicméně bronzová medaile je i tak zasloužená. V. a nejvyšší kategorie nabídla velice zajímavou přehlídku skladeb neskutečně různorodých. Nikoho na pochybách nenachaly děvčata z VS Zelený pruh, která ve své skladbě zúročují své zkušennosti z estetické gymnastiky a zcela jednoznačně jim patří vítězství. Za to o další místa se vedl boj. Po prvním provedení byly na stříbrné pozici naše slečny, ale méně vydařené druhé provedení znamenalo konečnou 3 příčku.

Z "Čerta" si krom perníkového čerta každá skladba přivezla cenný kov. Je vidět, že poctivá tréninková dřina se vyplácí. Věříme, že podobně úspěšní bádeme i na Zeleném pruhu v neděli a celý "společkový maraton" zakončíme příjemnou přehlídkou podiových skladeb v Plzni 6.12.  

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

uhelky@gmail.com

Vytvořeno službou Webnode