Jedeme dál...

30.07.2014 13:56

Milí přátelé a příznivci našeho oddílu,

Je léto, naše mladé závodnice si jistě rády užívají pěkného prázdninového počasí a volna, výletů, táborů a dovolených a my tiše doufáme, že si občas vzpomenou i na nějaké to protažení a těší se na novou gymnastickou sezonu.

V loňském roce jsme toho myslím zvládly a zažily spolu s gymnastikou mnoho. Ať už se jedná o získávání závodních zkušeností našich nejmenších či boje o medaile v podzimní sezoně společných skladeb, či individuální úspěchy a neúspěchy všech našich závodnic na pohárových závodech.

Zřejmě největším úspěchem je pro nás účast celkem 10 závodnic z našeho oddílu na MČR v ZPMG v Hodoníně a především 4 individuální medaile (2zlaté, 1 stříbrná a 1bronzová). Ještě nikdy se nám takový úspěch nepodařil a věříme, že to je výsledek dlouhodobé systematické práce v tréninku.

Jelikož jsme se pomyslně vyšplhali na vrchol, nechceme zde „jen“ zůstat, ale hledíme dál a směřujeme k vrcholu dalšímu. Proto jsme se rozhodly některá děvčata posunout do vyšších kategorií a budeme se snažit i v náročnější konkurenci si vybudovat dobré jméno a výsledky. Také bychom rády dosáhly na další medaile ze společných skladeb, kde máme opravdu velkou konkurenci.

Největší radost nám ale dělají úsměvy na tváři našich gymnastek a to že je sport baví nehledě na medaile a výsledkové listiny. Jsme opravdu rády, že máme v oddíle děvčata od nejmenších předškolních dětí až po maturantky a že si rády přijdou zacvičit a účastní se i pohárových závodů. Pro nás trenérky není trénování obživou ale všechny to děláme ve svém volném čase a rády prostě proto, že nás to baví.

Jak už to tak bývá, zájmy se mění, časové možnosti též a tak se čas od času stane, že některé z našich nadějných gymnastek se s námi rozloučí a rozhodnou se věnovat jiným sportům a zájmům. Těm přejeme hodně úspěchů ve všem do čeho se pustí a věříme, že léta strávená s gymnastikou je bavila a něčemu snad i přiučila.

Zároveň bych ráda poděkovala všem rodičům, protože bez Vás by a Vaší podpory dětí by to jednoduše nešlo.

 

Přeji všem krásné léto!

Martina

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

uhelky@gmail.com

Vytvořeno službou Webnode