Český pohár III.

14.12.2014 12:07

Po "bramborovém" víkendu, kdy se v sobotu 22.11. zúčastnily naše Ptáčata silně obsazeného závodu Golden Cup na Žižkově a poměřily síly se skladbami z linie A a nedělního Brněnského draka, kde své síly poměřily obruče a míče, jsme vyrazily na finále Českého poháru na Zelený pruh. Ptáčata v dopolední části závodu ukázala, že na tréninku nezahálí a předvedla svou skladbu v obou provedeních velmi precizně. Za své provedení si děvčata ve složení Eliška, Julie, Barunka, Brigit, Simonka a Zuzanka zaslouženě odvezly stříbrnou medaili a stejné ocenění jim patří i po sečtení bodů z celého Českého poháru, kde je porazily pouze děvčata z Vinohrad.

Obruče v závěru dopolední části také předvedly slibný výkon, i když se nevyvarovaly drobných nepřesností v chytání náčiní, která je nakonec stály cenné body a vítězství. A tak si Verča, Julie, Sofie, Josefka, Eliška a Karolína odvážejí stříbrné medaile jak ze závodu tak i z celkové České části poháru.

Příjmeným překvapením bylo vyhlašování výsledků, kdy všechny medailistky převzaly ocenění a osobní gratulaci přímo od známé herečky Dany Morávkové.

V odpolední části závodu se představily naše nejzkušenější závodnice a to ve velmi silně obsazené IV. kategorii s míči. Děvčata téměř dva týdny netrénovala v plném složení, nicméně závod zvládly slušně a odměnou jim byly bronzové medaile ze závodu a celkové druhé místo v Českém poháru. Čestným hostem pro nás byla zakladatelka našeho oddílu, mistryně světa v moderní gymnastice paní Hana Mičechová-Sitnianská. Za její milá slova a podporu děkujeme!

Výsledky

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

uhelky@gmail.com

Vytvořeno službou Webnode