Moudrá sova v Ústí nad Labem

17.05.2009 21:33

Slunnou neděli strávily naše závodnice v tělocvičně v Ústí nad Labem. Přátelský závod v ZPMG, dvojicích a pohybových skladbách provázely drobné nejasnosti ohledně přihlášených závodnic a účasti na oblastních přeborech. Nicméně nakonec se vše podařilo dohodnout a závod probíhal bez větších komplikací. Naše zkušenné gymnastky předvedly, že v tělocvičně nezahálejí a zacvičily své sestavy bez výrazných chyb. Smutnou hrdinkou závodů se stala Lenka Barešová, která si při rozcvičení zvrkla kotník, avšak jako správná bojovnice nastoupila k sestavě s obručí a bojovala o příčku nejvyšší. Kotník ale začal natékat a tak byla Lenka nucena ze závodu ostoupit. 

V odpoledním závodě dvojic a trojic zazářily Terzka Prokopová a Adéla Sochůrková ve společné skladbě s míči a to i přesto, že sestavu trénovaly jen jeden jediný trénink. Přehlídky pohybových skladeb se zúčastnily jak "nulky" se skladbou A je to!, která roztleskala celou halu, také naše slečny se společnou skladbou s obruči a míči pod názvem Wedding dance a sklidily oprávněný potlesk i věcnou kritiku od trenérek z jiných oddílů. Trenérky jsou zkrátka náročné všude.

Celodenní maraton v Ústí byl pro naše závodnice poslední prověrkou před přebory Prahy, které se budou konat pro ZPMG v sobotu 30.5. v Tyršově domě a bude se bojovat o postup na MČR.

fotogalerie

-mp-

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

uhelky@gmail.com

Vytvořeno službou Webnode